Om os

Drømme shop logo

Hvem er vi?

Jeg hedder Jeanette, og jeg ejer firmaet Drømme shop, der er en del af Drømme tyl .

Drømme tyl tager meget af min tid hele foråret og sommeren, da det er højsæson for mange af livets fester netop der. Drømme tyl lejer produkter ud primært til bryllupper, konfirmationer, julefrokoster, fødselsdage og andre store fester. Vores produkter har været ude til mange hundrede bryllupper og fester. 

Jeg elsker dekoration, brugskunst, pynt og indretning, og jeg elsker lækre produkter, så nu skal drømmen om at komme hjem i stuerne – og ikke “kun” til festerne – føres ud i livet, derfor er Drømme Shop opstået.

Hvis du har nogle spørgsmål eller har ønsker til produkter, som du tænker vi skal forhandle – så skriv endelig til os. Vores sortiment er under konstant udvikling.

Vi går op i miljøet og bruger så vidt muligt genbrugskasser, når vi sender vores varer.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen som kunde hos Drømme Shop.

Mange hilsner fra

Jeanette

Drømme shop og Drømme tyl

Drømme Shop (Drømme tyl)

CVR: 40505288

Jeanette Holm Krauel – info@drommeshop.dk

Kløverhøj 21, 2605 Brøndby